BIBLIOTECA GERMANĂ - Partener Goethe-InstitutTinread

Biblioteca digitala Onleihe


SALA GERMANĂ DE LECTURĂ

CATALOG ONLINE
TINREAD

BIBLIOTECA DIGITALĂ
ONLEIHE

NOUTĂŢI
UNIVERSITATEA DIN CRAIOVA
BIBLIOTECA GERMANĂ-PARTENER INSTITUTUL GOETHE
SĂPTĂMÂNA
„ŞCOALA ALTFEL”
07.04.2014-11.04.2014
“Să ştii mai multe, să fii mai bun!”


Cu ocazia săptămânii „ŞCOALA ALTFEL” - 07.04.2014-11.04.2014 - , Biblioteca germană din cadrul Universităţii din Craiova, având ca partener Institutul Goethe, a organizat diverse evenimente culturale pentru publicul larg.

Astfel că, în această perioadă au avut loc prezentări ale Bibliotecii germane susţinute de către managerul sălii privind accesul în bibliotecă, fondul de publicaţii, aşezarea acestora la raft, echipamentele pe care le au la dispoziţie pentru a viziona/asculta DVD-uri, CD-uri, serviciul digital Onleihe care le permite împrumutul online al materialelor electronice. Publicul s-a dovedit a fi dornic de a descoperi cât mai multe lucruri despre ceea ce înseamnă cultură şi civilizaţie germană, chiar dacă a fost extrem de variat: de la copii de clasa a II-a, liceeni până la adulţi. În sprijinul prezentărilor sălii au venit şi materialele promoţionale oferite vizitatorilor.

Succesul acestor vizite a constat în atragerea de noi utilizatori prin înscrierea la Biblioteca germană, precum şi prin exploatarea resurselor informaţionale disponibile în cadrul acesteia.


Flyer 1

Faţă


Verso


Flyer 2


Flyer 3


Flyer 4

Faţă


Verso